Parrot MKi-9000 inbouw totaal pakket

  3-5 dagen
 • Beschrijving

De Parrot MKI-9000 Bluetooth carkit inclusief inbouw op locatie in heel Nederland.

 

Deze prijs is inclusief inbouw op locatie in Nederland.

 

Parrot Mki-900 Bluetooth carkit inclusief inbouw op locatie in heel Nederland. Carkit onder andere zeer geschikt voor iPhone, iPod. Ook wel de muziek carkit! Ook geschikt voor alle andere merken mobiele telefoons.

 

Inbouw op locatie

Wilt u een Parrot Mki-900 laten inbouwen? Neem dan gerust contact met ons op via Tel: 088 112 0515 of stuur een e-mail naar info@gsmgigant.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Ook voor vragen of informatie kunt u natuurlijk terecht bij onze medewerkers.

Let op! U hoeft bij ons niet vooruit te betalen. Onze monteurs beschikken over mobile pinapparaten. U betaald pas als de inbouw van het systeem heeft plaatsgevonden.

 

Geniet van uw favoriete digitale muziek

De Parrot Mki-9000 heeft muzikaal talent. De carkit wordt geleverd met een speciale aansluitkabel en past zich aan alle muziekbronnen aan. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de iPod, iPhone, USB-sleutel, Bluetooth-Stereotelefoon (A2DP), MP3 speler en elk ander analoge draagbaar muziekspeler systeem. Spotify afspelen via uw iPad? Dan is de Parrot Mki-9000 iets voor u.

De muziek wordt via alle luidsprekers van de auto afgespeeld. Hierdoor kunnen zowel de bestuurder als de mede passagiers genieten van de geweldige geluidskwaliteit en de adembenemend effecten van de Virtual SuperBass en de Sound Spatializer.

 

 Parrot Mki-9000 Officiële Apple licentie

Om in de auto handsfree te kunnen bellen met uw iPhone, activeert u Bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de Parrot Mki-9000. Uw telefoonboek wordt vervolgens met de Mki900 gesynchroniseerd. Om naar muziek op uw iPhone, iPad of iPod te luisteren sluit u hem eenvoudig aan met de kabel van de Parrot Mki9000. Via de draadloze afstandsbediening heeft u direct toegang tot de afspeellijst. Wanneer er tijdens het muziek luisteren een telefoongesprek plaatsvindt wordt de muziek onderbroken. Deze wordt na het telefoongesprek weer hervat.

 

Heldere gespreksweergave

Om de optimale geluidskwaliteit te garanderen wanneer u belt, combineert de Parrot Mki-9000 de technologie van de dubbele microfoon met nieuwe signaalverwerkingssoftware (DSP-3). Deze technologie onderdrukt de geluiden uit de omgeving, tevens geluiden die in het interieur waarneembaar zijn.

 

Bluetooth

 • Bluetooth v2.0+EDR
 • Bluetooth-profielen: HFP, HSP, OPP, PBAP, A2DP, AVRCP, SYNC (IRMC)
 • Andere profielen: Sync-ML, Synchro AT, Synchro Nokia
 • Pairing: Maximaal 5 telefoons

 

Audio

 • DSP, full-duplex, geavanceerde ruis- en echo-onderdrukking
 • Dubbele externe microfoon

 

Instellingen

 • Volume, gesproken menu‘s, opties

 

Aantal contacten

 • Maximaal 7500 (1500 per gekoppeld toestel)
 • Spreker-onafhankelijke spraakherkenning, spraaksynthese van het telefoonboek (Text-to-Speechtechnologie)

 

Voor het koppelen van de Parrot Mki-9000 is in de meeste gevallen een ISO to car kabel nodig, ook wel ISO koppelkabel genoemd. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die met een fabrieksradio zijn uitgerust. Deze kabel kost € 29,99.

 

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw auto? Of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0515 of stuur een e-mail naar info@gsmgigant.nl.

voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

 

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__