Parrot MKi-9100 inbouw totaal pakket

    3-5 dagen
  • Beschrijving

De Parrot MKI-9100 Bluetooth carkit inclusief inbouw op locatie in heel Nederland.

 

 

 

Deze prijs is inclusief inbouw op locatie in Nederland.

 

In uw auto luisteren naar digitale muziek? En eenvoudig handsfree bellen en gebeld worden? Dan is de Parrot MKi-9100 Bluetooth carkit inclusief inbouw in Nederland de oplossing voor u.

 

 

Inbouw op locatie in heel Nederland

 

Wilt u de Parrot MKi-9100 laten inbouwen? Zoek dan niet verder. Bel ons via 088 112 0515 of stuur een e-mail naar info@gsmgigant.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Ook voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij onze binnendienst via 088 112 0515.

 

 

Let op! U hoeft bij ons niet vooraf te betalen. Onze monteurs beschikken over een mobiel pinautomaat. U betaalt pas naar het inbouwen van het systeem.

 

 

Naar digitale muziek luisteren in de auto

De Parrot MKi-9100 is net als alle andere MKI Parrot carkits een echt muzikaal talent. Deze carkit wordt standaard geleverd met een speciale aansluitkabel voor muziekbronnen als, iPod, iPhone, USB-stick, Bluetooth stereo (A2DP) telefoon, MP3-spelers en andere analoge draagbare muziekspelers.

 

Eenvoudig te bedienen

Om perfect door uw muziek te navigeren, geeft het scherm van de MKi9100 uw afspeellijst met de naam van de artiest en de titel weer. (iPod/iPhone of USB aansluiting). De muziek wordt altijd afgespeeld over alle luidsprekers van de auto, zodat zowel de bestuurder als passagiers kunnen genieten van de optimale kwaliteit. Deze Parrot carkit zorgt voor adembenemend geluid door een Virtual Superbass en de Sound Spatializer.

 

Dubbele microfoon

Deze Parrot carkit is uitgerust met een extra microfoon. Dit zorgt voor heldere gespreksweergave. Om tijdens het bellen optimale geluidskwaliteit te garanderen wordt de Parrot gecombineerd met de nieuwste technologie op het gebied van microfoons en signaalverwerkingssoftware. Deze software zorgt ervoor dat al het omgevingsgeluid wordt onderdrukt.

 

Maximaal luistercomfort

U wilt natuurlijk uw tegenpartij goed verstaan. Luistercomfort is daarom ook van groot belang. Met de Parrot MKi-9100 wordt maximale geluidscomfort gegarandeerd. Doordat het geluid van het telefoongesprek altijd via de voorste twee luidsprekers wordt weergeven kunt u de tegenpartij goed verstaan. De Parrot MKi-9100 is een Bluetooth handsfree systeem dat geschikt is voor vrijwel alle automerken en dat functioneert met alle merken mobiele telefoons.

 

Voordelen Parrot Mki-9100 carkit

 

  • Bedieningsgemak
  • 2 telefoons tegelijk verbinden (Dual mode)
  • Muziek afspelen
  • Sublieme spraakherkenning

 

Apple licentie

De Parrot MKi-9100 is voorzien van de Apple licentie. Dit betekend dat deze carkit uiterst geschikt is voor iPhone. Om handsfree te telefoneren in uw auto met uw iPhone, activeert u Bluetooth zodat uw toestel verbinding maakt met de carkit. Uw telefoonboek wordt dan automatisch met de Parrot MKi-9100 gesynchroniseerd. Om muziek van uw iPhone af te spelen kunt u deze eenvoudigweg uw iPhone met een kabel aan uw carkit aansluiten.

Naast iPhone is deze carkit natuurlijk ook te gebruiken voor alle andere toestellen. Of u nou een Samsung telefoon, Nokia telefoon of ander toestel heeft, deze carkit is de oplossing voor veilig bellen tijdens het rijden.

 

Draadloze afstandsbediening

Met de handige draadloze afstandsbieding heeft u toegang tot onder andere de muziek afspeellijst en uw contacten. In de auto kunt u altijd handsfree bellen met uw Bluetooth mobiele telefoon. Tijdens het gesprek wordt de muziek automatisch onderbroken, en na het gesprek wordt deze weer hervat.

 

ISO to car

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is vrijwel in de meeste gevallen een zogeheten ISO koppelkabel (ISO to car) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Bij eigenlijk alle auto’s met vanaf fabriek af uitgeruste audiosystemen is deze koppelkabel nodig. Deze kabel kost € 29,95.

Wilt u meer informatie over uw situatie? Of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 088 112 0515 of stuur een e-mail naar info@gsmgigant.nl.

 

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

 

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__