Antenne Microfoon en MUTE boxen

Bent u op zoek naar een externe microfoon voor uw carkit? Bij ons vindt u diverse carkit microfoons van verschillende merken. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld originele microfoons (deze vindt u onder de categorieën originele carkit onderdelen voor Parrot, Bury of Nokia) en universele microfoons. Wij leveren ook voor vrijwel iedere carkit geschikte zwanenhals microfoons.

 

Wilt u weten welke microfoon geschikt is voor uw carkit? Of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via:

Zwanenhals microfoons

 

Verstaat de andere kant van de lijn u slecht, als u vanuit de auto belt? Of heeft u hinderlijke bijgeluiden op de carkit tijdens het rijden? Verhelp of reduceer deze klachten met een zwanenhals microfoon. De zwanenhalsmicrofoons zijn te verkrijgen met een 2.5mm jackplug (de meeste Nokia systemen en sommige Bury systemen) en met een 3.5 mm Jackplug (Nokia CK3100 en sommige bury systemen). De microfoons hebben een levertijd van 1 tot 3 dagen.

 

LET OP! Niet op iedere carkit (bijvoorbeeld een carkit uit de Parrot MKI-Serie) kan zomaar een externe microfoon op gekoppeld worden, controleer de handleiding van uw carkit of neem contact met ons op als u vragen heeft over deze microfoons.

!

Zwanenhals Microfoon voor de Carkit

3-5 dagen

Peiker zwanenhals

3-5 dagen

Parrot zwanenhals microfoon CK3100

3-5 dagen

Universele carkit microfoon extra lang draad!

3-5 dagen

Microfoon voor alle Nokia Carkits

3-5 dagen

Nokia HFM-8 Carkit microfoon

3-5 dagen

Parrot microfoon CK3100 CK3000 CK3300

3-5 dagen

Microfoon Parrot mki-9200, Parrot mki-9100, Parrot mki-9000 en Parrot Asteroid

3-5 dagen

Bury Microfoon

3-5 dagen

Dualband in-glass antenne

3-5 dagen

Mute box voor auto´s met af-fabriek audiosysteem

3-5 dagen

Universiele Dual Mute Box geluid over twee speakers

3-5 dagen