gsmgigant-logo

Info

 Ombits Telecom is een telecom bedrijf wat gespecialiseerd is in de inbouw van carkits op locatie.

Ombits Telecom is 1 van de goedkoopste inbouwers van Nederland en België.

Ombits Telecom bouwt voor een vast bedrag door heel Nederland en België carkits in. Maakt u een afspraak voor het inbouwen van een carkit en komt u deze gemaakte afspraak niet na; u bent bijvoorbeeld afwezig op het moment van de inbouw, dan zijn wij genoodzaakt 90 euro aan voorrijkosten te rekenen. Probeert u dit dus te voorkomen!

Ombits Telecom sluit de radiomute tijdens een inbouw aan mits de radio daarvoor geschikt is en de daarvoor bestemde kabel aanwezig is in de iso-stekker van de radio/auto.

 

GARANTIE EN SERVICE: Het All in 1 Servicepakket

Als enige in Nederland heeft Ombits Telecom het extra garantie pakket met betrekking tot carkits. Dit pakket houdt in dat u ervoor kunt kiezen of u 2 jaar extra garantie wilt afsluiten op uw carkit. Wanneer u problemen heeft met uw carkit en de standaard garantie van 1 jaar verlopen is kunt u dan nog steeds beroep doen op onze service. Dit extra garantie/service pakket kost u maar 45,- euro!( Alle onderdelen van de carkit die niet meer functioneren worden vervangen door nieuwe originele onderdelen) Een andere interessante mogelijkheid is als u een lease auto heeft en deze wordt vervangen, wij dankzij de extra garantie/service pakket 10% korting geven op de totale ombouw(carkit van auto 1 naar auto 2). Profiteer dus van onze extra garantie!

Typ en zet fouten voorbehouden. Plaatjes kunnen iets afwijken.

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het onderstaande telefoonnummer:

Tel: 088 112 0515
Fax:0591 635 701
 

Bank: ABN/AMRO te Emmen -NL
Rekening nr.: 42.42.04.924

Retour zendingen:

Ombits Telecom
T.a.v.: Retouren
Postbus 2242
7801 CE Emmen